Hogyan építettem fel egy sikeres mlm vállalkozást ?

10299976_10201983925866428_1261663653199408387_n

  Ternovác Sebastian

Gold Execute Founding Partner

Sikeresnek mondhatom immár magam az mlm iparágban…de nem volt mindig így… Amióta eszem tudom mindig is kerestem a lehetőséget arra hogy az életemet könnyebbé tegyem. Anyám, aki egyedül nevelt (sajnos apámat egy autóbalasetben elveszítettük gyermekkoromban) mindig arra tanított ,hogy fejezzem be az iskolát szerezzek diplomát és akkor majd találok jó munkát . Onnantól majd élhetem a boldog életet. Az elképzelés jónak tünt de ahogy befejeztem az iskolát és dolgozni kezdem gyorsan világos lett számomra  hogy nem ílyen módon szeretnék boldog életet élni … napi 8- 10 órát bejárni dolgozni egy munkahelyre  40 évig ,ahol aztán majd  65 évesen a megérdemelten lehet nyugdíjba vonulni (megemlíteném továbbá hogy az sem nincs ingyen azt is kell fizetni legalább mig dolgozik az ember ) és közötte évente a 365 napból adnak 21-28 napot szabadság címen amit akkor tölthetek el amikor nekik megfelel persze ezt sem egyhuzamban . Sokszor ezt az idő otthon töltöttem  esetleg dolgoztam máshol mert a  fizetésemből nem tudtam megoldani a nyaralást ,telelést stb .Ismerős a helyzet ?

Már akkoriban elképzeltem egy olyan életet ahol majd a vállalkozás által eljutok az anyagi függetlenséghez. Több ötletem is támadt erre  a megvalósításra csak némelyiknél nagyon nagy kezdő tőkére volt szükség ami nekem akkoriban nem volt  és a körülöttem zajló események sem   a legtökéletesebb idöpontban történtek  számomra 1990 – 2000 

A 2000 utáni rendszerváltás már tőkéletesebb klímát hozott a befektetéseknek … megjelentek az elsö igazán müködő MLM cégek melyekhez  alacsony pénzért tudott csatlakozni aki akart… Így volt alkalmam nekem is csatlakozni  amit ki is használtam ,igaz eleinte olyan cégeknél akiknek a termékeit külföldről kelett a határon át behozni és széthordani. Mondanom se kell hogy nem volt egy leányálom de kis haszonszerzés azért volt benne .  Sokan belefáradtak ezekbe és kiszáltak belőle így az üzlet is amiket odáig felépítgettünk az szétesett … Többszöri próbálkozás után végül én is lemondottam arról hogy egyszer egy sikeres vállalkozásom is lesz valaha…

Majd jött az áttörés

kb 12 évvel ezelőtt ( ma 2021) halottam egy információt  hogy indulóban van egy új mlm cég amely  Magyarországról fog  indulni és nem sok várakozás után úgy döntöttünk feleségemmel hogy megcsináljuk ezt az üzletet és felépítjük  . Egy darabig jól müködött  de ez is megállt . Addigra már jól tudtam hogy a kitartás nagyon szükséges a sikerhez ,mert volt előbbi mlm tapasztalatom , és hogy nem messze vagyunk már hogy felépítsük az üzletet  és élvezzük a munkánk gyümölcsét 

Miután sikeresen  felépítettük vállalkozásunkat egy közepes vezetői szintre  ami után megkaptuk az ezzel járó első nagyobb jutalékunkat majd az ezzel járó jutalom utat is már másképp néztem a dolgokra , rájöttem tényleg lehetséges ..Ezt mi raktuk össze és ez a mi munkánk eredménye …A gondolkodásmódom  megválltozott …

2014 ben adódott egy alkalom és amivel éltem is a végzetségemnek megfelelő munkát kínáltak fel  ami nagyban javított az anyagi helyzetünkön kiköltöztünk családommal az angliai Portsmouth ba ahol ma is élünk. Ennek  a válltozásnak köszönhetően  tudtam  anyagilag többet áldozni a továbbképzésekre.Könyvek , szemináriumok, online képzések  .Sok dolog még csak ezután vált tisztán láthatóvá számomra.Minden lehetséges …minden tanulható..

ts marketing

Igy jutottam ide  a tapasztalat ,a megszerzett tudás , a cselekvés hozta össze ezt a weboldalt mely reményeim szerint segít egy sikeres vállalkozást felépíteni mindenkinek aki hisz benne  kéri az információt és elfogadja !

©2021 Ternovác Sebastian | Általános Szerődési Feltételek | Adatvédelmi Nyilatkozat Cookie tájékoztató

Ternovác Sebastian nem ígér semmilyen garanciát arra vonatkozóan, hogy képes leszel-e pénzt termelni, vagy bármilyen eredményt elérni az itt ismertetett ötletek, információk, eszközök vagy stratégiák segítségével.

A weboldalon semmi sem ígéret vagy garancia a jövőben megkereshető pénzösszegekre, továbbá nem nyújtunk semmilyen jogi, egészségügyi, adózási vagy egyéb szakmai tanácsot. 
Minden pénzügyi eredmény, ami bemutatásra kerül, csupán illusztrációs célokat szolgál, és nem tekinthető átlagos eredménynek, elvárt eredménynek, vagy a jövőben biztosan elérhető eredménynek. Egyedül Te vagy a felelős a döntéseidért, a cselekedeteidért és az eredményeidért az életben, és azzal, hogy regisztrálsz az oldalunkon, beleegyezel abba, hogy soha semmilyen körülmények között nem fogsz minket felelősnek tekinteni a saját döntéseidért, cselekedeteidért és eredményeidért.

Ez az oldal nem része a Facebook weboldalnak vagy Facebook Inc.-nek. Ez a weboldal nem támogatott a Facebook által semmilyen formában. A FACEBOOK a Facebook Inc. bejegyzett márkaneve.